Interviews Success Stories

Een gratis nieuwe lifestyle bij je drankje!

Han Maathuis is een enthousiaste ondernemer in hart en nieren. Zelf heeft hij al 2 ondernemingen: Bio Clean Medical en Gold-Line. Bio Clean Medical maakt desinfecterende schoonmaakdoekjes en focust zich voornamelijk op tandartsen en andere medische instellingen. Gold-Line focust zich op het biologisch desinfecteren van broedeieren en richt zich op de agrarische sector en dan specifiek op de broederijen in Europa.

Maar Han zijn nieuwe project is volledig gericht op de consument. Samen met zijn compagnon (die ook tennisleraar is) zijn ze een compleet nieuw product aan het opzetten. Eigenlijk is het niet alleen een product, maar onderdeel van een hele lifestyle!

De samenwerking begint wanneer Han zijn tennisleraar, Roberto, iets nieuws wil beginnen. Han kent hem al een aantal jaar en noemt hem dan ook wel eens een gezondheidsfreak. Hij eet gezond, leeft gezond en heeft een bedrijf genaamd ‘Famous’. Vanuit daar regelt hij alle tenniszaken. Maar daar houdt het niet bij op! Naast het tennissen wil hij ook een complete gezonde lifestyle gaan overbrengen. Dit wil hij gaan doen door middel van ‘The New Rebel’! Het eerste product wat ontwikkeld wordt is een koolzuurhoudend drankje op basis van waterkefir, en laat Han nou net iemand kennen die dit product kan produceren en dit ook graag wil doen.

Maar wat is dit dan voor drankje? Iedereen kent natuurlijk Yakult, het Japanse zuiveldrankje wat kefir bevat en goed is voor de darmflora. Het enige nadeel is dat dit product gebaseerd is op zuivel en veel suiker bevat. Dit maakt het drankje niet geschikt voor veganisten of bijvoorbeeld mensen met lactose-intolerantie. Daarom hebben Han en Roberto samen dit drankje onder de naam ‘The New Rebel’ uitgebracht. Dit drankje heeft een vergelijkbare werking als Yakult, maar is op basis van water met kefir en is in verschillende smaken verkrijgbaar.

Waar is kefir dan goed voor? Waterkefir biedt tal van voordelen! Het brengt de darmflora in balans, geeft het lichaam energie, versterkt het immuunsysteem, een inside-out superdrink!

Momenteel hebben ze al 3 smaken op de markt gebracht: Naturel, Orange en Ginger. Dat het een licht bruisend verfrissend drankje is, maakt het perfect voor na het sporten. Daarom hebben ze het al bij sportschool Indoor Action in de schappen liggen. Maar het zou ook als lekker verfrissend drankje op een terras kunnen functioneren, daarom liggen de drankjes ook bij ons restaurant @Facility’s om te kijken wat het publiek ervan vindt.

Voor de toekomst zijn er nog zat andere plannen die kunnen helpen bij het ontwikkelen van een gezonde lifestyle! Benieuwd hoe ‘The New Rebel’ zich verder gaat ontwikkelen? Of wil je meer informatie over dit product? Houd ze dan in de gaten via www.thenewrebel.nl of via hun Instagram @i.am.thenewrebel! Mailen of bellen is ook mogelijk via hello@thenewrebel.nl of via
06 – 55 55 74 42

Leave a Reply

Your email address will not be published.