Quick Tips

De 5 beste plekken voor Flexwerken

Na de Covid-19 periode zien we het steeds vaker voorkomen, Flexwerken. Bij thuiswerken is er vaak te veel afleiding of is er simpelweg geen plek omdat kinderen thuis moeten studeren of partners ook thuis werken. Daarom is hier een lijstje met de beste plekken om te flexwerken.

 1. Een leuke koffietent/café
  Een café of koffietent is altijd een goede plek om lekker aan het werk te gaan. Tegelijkertijd kun je er koffie, thee en lunch krijgen en vaak is het mogelijk gebruik te maken van WI-FI. Daarnaast is het ook mogelijk bezoek te ontvangen of een afspraak met een businesspartner te houden. Bepaalde dagdelen kunnen wel rumoerig zijn, waardoor het lastiger te concentreren is. Mocht dit het geval zijn, kun je altijd nog de volgende opties overwegen.
 2. Een (luxe) hotel
  Een hotel is ook een mogelijke locatie voor flexwerken. Dit is vaak wat rustiger dan een café. Ook bieden sommige hotels koffie, thee en lunch aan, en hebben hotels, net als cafés, WI-FI waar gebruik van gemaakt kan worden. Bij hotels is het ook mogelijk businesspartners te ontmoeten en bij sommige hotels kan er zelfs een conferentieruimte gehuurd worden.
 3. Een businesscenter
  We kunnen onszelf natuurlijk niet overslaan. Wil je lekker ondernemen en onder andere ondernemers zijn, kun je bij de meeste businesscenters een flexwerkplek huren. Hier kun je lekker voor jezelf aan de slag, is er vaak wel een mogelijkheid om koffie, thee en lunch te krijgen, is er WI-FI, kun je je netwerk makkelijk uitbreiden door andere ondernemers te ontmoeten en heb je toch een beetje vastigheid.
 4. De bibliotheek
  Wanneer je echt van rust houd kun je vaak ook in een bibliotheek terecht. Lawaai kennen ze daar niet en je kan je makkelijk concentreren op je werk. Tegenwoordig hebben veel bibliotheken WI-FI waar gebruik van gemaakt kan worden. Sommige bibliotheken bieden ook koffie en thee aan maar lang niet alle bibliotheken doen dat. Ga je in een bibliotheek werken, kun je het best lunch van huis mee nemen.
 5. In de buitenlucht
  Heb je helemaal geen zin om binnen te zitten? Dan zitten we nu in de tijd van het jaar om heerlijk buiten te werken. Dit kan in je eigen tuin, waar je WI-FI hebt, ten aller tijden drinken en eten kan pakken, je laptop op kan laden en alle andere gemakken hebt van thuis. Maar je zou ook heerlijk in een park kunnen zitten en tijdens je werk genieten van de natuur. Echter is er niet in elk park WI-FI, dus zou het niet mogelijk zijn al je werkzaamheden uit te voeren. Daarnaast zou het handig zijn je eigen lunch mee te nemen.

Leave a Reply

Your email address will not be published.