Reviews

Architectuur Studio Wezenberg

“Met onze architectuur studio staan we opdrachtgevers bij van ontwerp tot en met realisatie. We ontwerpen in moderne stijl: met veel licht, lucht en ruimte. En we zijn ervaren in het begeleiden van een bouwproces zonder gedoe.

Om ons werk goed te kunnen doen hebben we een werkomgeving nodig die inspirerend is en ons in de gelegenheid stelt ons werk goed te doen. Dat hebben we gevonden in Facility Point. Het concept met kantoorruimtes plús services spreekt ons sterk aan. We hebben daar nu een prima kantoor met een goede receptie en informele vergaderruimten om onze cliënten te ontvangen. “Het Grandcafe is een fijne aanvulling, waar je met bezoekers goed terecht kunt voor een lunch en een goede espresso, zelfs tijdens vergaderingen komen ze dit keurig uitserveren in de vergaderruimtes.

Guido Wezenberg

003

Soteria medical

“Soteria Medical is een spin-off van het Radboud UMC in Nijmegen. We richten ons op de ontwikkeling van medische apparatuur. Ons huidige product welke wij wereldwijd op de markt brengen is een MRI compatible robot die het nemen van een prostaat biopt sneller en accurater maakt. We zijn via de investeringsmaatschappij Oost NL in Facility Point hier gekomen omdat we hier een grotere uitvalsbasis zochten voor onze ontwikkelingen. Daarbij is de snelweglocatie, de centrale ligging in Nederland en het gemakkelijke parkeren voor de deur een groot voordeel.”

Gerrit Tichelaar

Kodos

“Wij zitten sinds 2012 in Facility Point. De eerste paar maanden als virtueel kantoor en inmiddels door groei ook al een keer intern verhuisd.

Kodos is een adviesbureau voor projectbeheersing. Wij helpen opdrachtgevers in de publieke sector die zekerheid missen over het bereiken van hun doelen in infra projecten. Vanuit een onafhankelijk standpunt geven wij gezond tegengeluid en bewaken we de kaders: scope, geld, tijd en risico’s. Dit leidt tot onderbouwde besluiten en een doelmatige investering. Het proces is beheerst, de voorspelbaarheid neemt toe en de klus komt af!

Facility Point is echt ons kantoor. Goed bereikbaar en een uitstekende uitvalsbasis voor de rest van Nederland. Op vrijdagen lunchen we altijd gezamenlijk bij Bob in het Grand Café, wat de binding nog sterker maakt.”

Mischa Kramer

XoXo marketing

XoXo Marketing helpt ondernemers in de beauty, fashion & lifestyle branche bij het neerzetten van een ijzersterk marketingfundament dat klanten op gaat leveren. Dit doet zij middels strategietrajecten waarin zowel de overkoepelende marketingstrategie als uitvoerende basis wordt meegenomen.

“Ik huur nog niet zo lang bij Facility Point, maar ik ben verrast door de persoonlijke service en vriendelijkheid van het team. Tijdens de BitterBallenBorrel kwam ik in contact met Paula van Facility Point Arnhem en zij is een uitstekende ambassadeur voor Facility Point Arnhem. Mijn verwachtingen waren hoog, maar het team heeft het meer dan waar gemaakt. Zij zorgen ervoor dat er een gezellige en warme werksfeer ontstaat. De telefoondienst die zij voor mij doen is ideaal, zo zorgen ze ervoor dat ik mij volledig kan focussen op hetgeen wat ik het liefste doe: marketing!”

DOCUconcept

“Wij kwamen via Ondernemers Kontakt Arnhem in contact met Facility Point toen we kantoorruimte zochten waar we ook printservice aan de klanten konden leveren. Het sprak me heel erg aan dat je meteen aan de slag kunt in je eigen kantoor, en dat de contracten heel flexibel zijn. Opzeggen of uitbreiden is zo gebeurd. Ik vind de werkwijze heel overzichtelijk en laagdrempelig. Er was dan ook meteen een klik.

DOCUconcept is uw onafhankelijke partner voor al uw uitdagingen omtrent digitalisering, documentenprocessen en uw print- en scanbehoeften. “Wij ontzorgen onze relaties middels de levering, service en onderhoud van printers, multifunctionals, documentgerelateerde software oplossingen en consultancy, die kwaliteit, efficiency, betrouwbaarheid en continuïteit garanderen. En Facility Point maakt dat voor ons weer prima mogelijk.”

Tim Graat

Eigen Huis

“Wij zijn als hypotheekadviseur bewust gevestigd in Facility Point. We kunnen er namelijk zeven dagen per week terecht en kunnen elke dag ook nog tot heel laat doorwerken als dat nodig is. Onze klanten komen uit de wijde omgeving en kunnen ons op deze snelweglocatie zó vinden.

Mijn klanten parkeren gratis voor de deur en bij de receptie worden ze persoonlijk geholpen. Ik vind dat een prettig verlengstuk van mijn dienstverlening. Mensen die een huis willen kopen in Arnhem of omgeving en benieuwd zijn naar hun financiële mogelijkheden kunnen we in Facility Point dus optimaal helpen.”

Vera Vernooij

BBKWmediation

“Ik denk dat wij een van de eerste huurders in Facility Point zijn. Wij, de mediators van BBKWmediation, bieden deskundige en professionele begeleiding bij het bereiken van werkbare en duurzame oplossingen van zakelijke conflicten en arbeids- en samenwerkingsconflicten. We werken landelijk en ontvangen onze cliënten op een neutrale locatie in Arnhem of in de regio van de cliënten. Om die reden maken we graag gebruik van flexruimtes. Het flexibele concept van Facility Point sluit dan ook goed aan bij onze wensen. De professionele telefoonservice, de vergaderzalen die je per uur kunt reserveren, de gunstige ligging en het gemak waarmee je hier kunt parkeren spreken ons enorm aan.”

Caroline Kloppers en Nienke Wiersma