Vergaderen in Arnhem?

Telefoontjes, e-mails of digitale bijeenkomsten zijn handig, maar soms is het nodig om even bij elkaar te zitten. Een inspirerende vergaderruimte in Arnhem is dan de ‘place to be’. Met onze vergaderruimtes voor 2 tot 24 personen is er ruimte voor een vergadering met jouw collega tot een brainstormsessie met de hele afdeling. Een vergaderruimte in Arnhem huren is er voor alle ondernemers die op zoek zijn naar een kant en klare ruimte om te vergaderen. Of voor de (startende) ondernemer die een kantoor aan huis heeft of een flexplek heeft, maar een locatie nodig heeft voor afspraken met klanten. De vergaderruimte in Arnhem biedt jou een prettige en professionele locatie waar jij kunt vergaderen, netwerken of klanten kunt ontvangen.

Voor wie is een vergaderzaal in Arnhem bedoeld?

Een vergaderzaal in Arnhem reserveren kan door iedereen worden gedaan. Je kunt als ondernemer gebruikmaken van de volledige ingerichte vergaderzalen om te vergaderen met je team. Maar ook als je een ruimte zoekt om een brainstormsessie te houden, kun je een ruimte huren. Ben jij een freelancer of is je kantoor aan huis te klein voor het ontvangen van klanten of relaties? Dan kun je één of meerdere vergaderzalen boeken. Daarnaast zijn er nog speciaal ingerichte ruimtes die privacy bieden, ideaal voor bijvoorbeeld een sollicitatiegesprek of voor coaching doeleinden.

Vergaderen in Arnhem: alles bij de hand

Maak je gebruik van een vergaderzaal in Arnhem? Het enige waar jij dan voor hoeft te zorgen is de agenda en de benodigde agenda stukken op je laptop. Wij zorgen voor een snelle en goed werkende internetverbinding. Moet je toch inbellen met andere collega’s? Er staat een telefoon tot je beschikking en buiten de vergaderzaal vindt je printers en kopieermachines zodat jij optimaal kunt werken. De vergaderzalen zijn voorzien van een tv-scherm, flipover en een whiteboard. Heb je andere presentatiemiddelen nodig of heb je speciale wensen? Geef bij de receptie jouw wensen door en wij zorgen ervoor dat alles geregeld is.

Breid je vergadering uit met een lunch of een borrel

Of je nu een vergadering hebt voor een uurtje, een dagdeel of een hele dag, in ons restaurant kun je terecht voor een ontbijt, lunch, hapje of drankje. Het gezellige @Facility’s  is op werkdagen geopend van 09.00 uur tot 17.00 uur. Wil je liever de vergaderzaal niet verlaten? Het is ook mogelijk om een lunch in één van de vergaderzalen te laten bezorgen. Daarnaast kunnen wij regelen dat er koffie en thee klaar staat. Geef je wensen aan ons door en wij zorgen ervoor dat alles in orde komt.
Ben je na je vergadering toe aan een borrel? Ook dat kan geregeld worden.

De voordelen van vergaderen in Arnhem

Een vergaderruimte huren in Arnhem heeft veel voordelen. Allereerst kun je gebruik maken van een inspirerende ruimte om te vergaderen in Arnhem. Je kunt de vergaderruimte per uur reserveren en je betaalt alleen voor de tijd die je gebruikt. Presentatiemiddelen staan onbeperkt tot je beschikking. In het restaurant kun je genieten van een heerlijke lunch, koffie/thee of een drankje met een hapje. De gunstige ligging aan de ingang van het bedrijventerrein en dichtbij de snelweg zorgt ervoor dat we goed bereikbaar zijn. Parkeren kan voor de deur op eigen terrein. Zo kun je voor een uurtje, een dagdeel of een hele dag komen vergaderen, of je vergadering combineren met werken in onze flexwerkruimte.