Lunchen in Arnhem bij @Facility’s

Ben je toe aan een break tijdens je kantoordag? Ons restaurant @Facility’s is de plek om even te ontspannen onder het genot van een hapje en drankje. In @Facility’s kun je terecht voor een kopje koffie, thee, broodjes of voor een (warme) lunch. Ook kun je een vroege werkdag starten met een ontbijt of een lange werkdag afsluiten met een koud biertje. Het restaurant  is niet alleen geopend voor de huurders van het gebouw, ook andere gasten en bedrijven kunnen hier terecht voor belegde broodjes in Arnhem. Elke werkdag, van maandag tot vrijdag, is het restaurant geopend van 09.00 uur tot 17.00 uur.

Lunch bestellen in Arnhem

Heb je er net een lange vergadering op zitten of wil je met je collega’s pauze gaan houden? Dan kun je terecht in @Facility’s, het behoort tot de beste broodjeszaken in Arnhem. Daar kun je gaan genieten van een heerlijk vers belegd pistoletje, verse salades of warme lunchgerechten. Het restaurant is een gezellige ruimte waar je even kunt ontspannen en opladen om daarna weer effectief aan de slag te gaan. Wil je liever tijdens een vergadering de zaal niet verlaten, geen probleem: wij kunnen de lunch serveren in de vergaderruimte. Tevens kunnen we zorgen voor iets lekkers bij de koffie.
Wil je broodjes laten bezorgen op een andere plek in Arnhem? Ook dat is natuurlijk mogelijk. We kunnen je bestelling op elk gewenst moment bezorgen. We denken graag met je mee en kijken hoe we jou van dienst kunnen zijn.

Lunch afhalen Arnhem

Huur je geen kantoorruimte in Facility Point Arnhem maar wil je die lekkere broodjes in Arnhem niet langs je neus voorbij laten gaan? Dat snappen wij en daarom kun je ook broodjes bestellen. Je kunt bij ons de broodjes zelf komen afhalen, we zitten dichtbij bij de ingang van bedrijventerrein. Niets voor niets weten de bedrijven uit de buurt ons dan ook te vinden voor een lekkere en voedzame lunch. Je kunt de broodjes een dag van te voren bestellen of op de dag zelf.

Borrelen en netwerken in het @Facility’s

Het restaurant is niet alleen een uitstekende lunchplek, het is ook een ontmoetingsplaats. Je kunt hier gemakkelijk andere huurders van het pand ontmoeten of netwerken met andere ondernemers en bedrijven. Heb jij relaties uitgenodigd en wil je tussendoor een lunch of een zakelijke bijeenkomst afsluiten met een borrel? Dit kan @Facility’s voor je regelen. Geef eventuele dieetwensen of allergieën aan ons door en wij zorgen dat er rekening mee gehouden wordt.

Werken en lunchen

Bij Facility Point Arnhem kun je terecht voor het huren van flexibele kantoorruimte, voor een uur, een dag of voor een langere periode. Net wat jij nodig hebt. Je kunt dus ook gemakkelijk voor een dagdeel een kantoorruimte huren en aansluitend genieten van een lunch in het restaurant. Wij bieden volledig ingerichte werkplekken, snel werkende wifi en verschillende vergaderzalen. De receptie zorgt ervoor dat je gastvrij wordt ontvangen en is je graag van dienst, zodat jij zo goed en effectief mogelijk kunt werken!

@Facility’s: 026 – 376 3460

@Facility’s is geopend op maandag t/m vrijdag van 9:00 tot 17:00 uur.