Flexwerken bij Facility Point Arnhem

Tegenwoordig is thuiswerken heel normaal, maar lang niet altijd heb je thuis een prettige werkplek waar je ongestoord kunt werken of vergaderen. Een flexibele werkplek in Arnhem kan dan uitkomst bieden. Een flexwerkplek huren in Arnhem is niet alleen ideaal voor mensen die hun keukentafel even willen verruilen voor een kantoorruimte, maar het is ook geschikt voor starters die een werkplek zoeken of die wat aanspraak willen van collega ondernemers. Met een flexwerkplek in Arnhem heb je de vrijheid om te komen en gaan wanneer je wilt. Je kunt een flexibele werkplek al vanaf €5,50 per uur  of op maandbasis voor € 129,00 per maand. Sluit je laptop aan en je kunt aan de slag.

Voor wie is flexwerken in Arnhem bedoeld?

Een flexibele werkplek bij Facility Point Arnhem is er voor iedereen. Je kunt als startende ondernemer gebruik maken van de volledige ingerichte kantoren of een virtueel kantoor, maar je kunt ook gebruik maken van de werkplek in Arnhem als je even ongestoord wilt werken. Of als je toe bent aan een andere omgeving zodat je met meer inspiratie jouw werk kunt afmaken. In het restaurant ontmoet je veel andere huurders waardoor onze plekken voor flexwerken in Arnhem ook dienen als een ontmoetingsplaats waar je je netwerk kunt vergroten.

Een werkplek huren in Arnhem: alles bij de hand

Maak je gebruik van een flexibele werkplek in Arnhem? Het enige wat je dan mee hoeft te nemen is je laptop en documenten of rapporten waar je mee bezig bent. Voor de rest zijn alle faciliteiten aanwezig. Wij zorgen voor een goedwerkende en snelle internetaansluiting. Ook kun je gebruik maken van een vaste telefoon. Verder staan er printers en kopieermachines zodat jij optimaal kunt werken. Is het tijd voor een pauze? In het gezellige restaurant kun je terecht voor een broodje, drankje of hapje. Ook als je relaties of klanten wilt uitnodigen, kun je gebruik maken van het restaurant. Heb je speciale wensen? Geef het door aan de receptie en wij zorgen ervoor dat het geregeld wordt.

Vergaderen en ontmoeten op een werkplek in Arnhem

Wil je een werkplek huren in Arnhem waar je ook andere mensen kunt ontmoeten? Dan zit je bij ons goed. Wij bieden vergaderzalen aan waar je met 2 tot 24 personen terecht kunt. Heb je een brainstormsessie of een presentatie, dan kun je gebruik maken van de tv-schermen, flipovers en het whiteboard. Je kunt een vergaderruimte reserveren per uur, ook als je een flexplek huurt. Geef bij de receptie jouw wensen door en wij zorgen ervoor dat alles geregeld is. Heb je een meeting met een klant of bijvoorbeeld een coachingsgesprek? Ook dan kun je gebruik maken van ruimtes die hier speciaal voor zijn ingericht.

De voordelen van een flexplek huren in Arnhem

Een flexibele werkplek huren heeft veel voordelen. Allereerst kun je gebruik maken van een inspirerende flexplek in Arnhem. Je mag gebruik maken van alle faciliteiten zoals kantoorbenodigdheden en kopieermachines. Heb je een vergadering of een ontmoeting met een klant of relatie? Reserveer dan een van onze vergaderruimtes en maak desgewenst gebruik van een tv-scherm. In ons restaurant kun je genieten van een heerlijke lunch, koffie/thee of een drankje met een hapje. De gunstige ligging aan de ingang van het bedrijventerrein en dichtbij de snelweg zorgt er voor dat je snel op pad kunt. Parkeren kan voor de deur. Wil je liever een vaste werkplek? Dan kan ook, je kunt bij ons ook een kantoor huren met of zonder meubilair. Wij denken vanuit de wensen en behoeftes van de ondernemer en sluiten daar onze diensten op aan. Je kunt zelf aangeven wat je nodig hebt en je betaalt alleen voor wat je gebruikt. Zowel de vaste kantoren als de flexibele werplekken van Facility Point Arnhem zijn ideaal voor iedereen die flexibiliteit in zijn kantooroplossing zoekt.