Over ons

Het team van Facility Point Arnhem bestaat uit Corinne Kradolfer (receptie), Alexandra Roodhorst (receptie), Martine Koch (receptie), Paula de Wild (center manager) en Jeroen Tolmeijer (directeur). Alle leden van het team hebben een jarenlange ervaring die zij graag inzetten om ook jou van dienst te zijn. Jeroen is de oprichter van Facility Point Arnhem. Afkomstig uit een bekende Arnhemse horecafamilie is gastvrijheid in zijn DNA ingebakken. Als docent aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen ontwikkelde hij zich vervolgens naar de positie van aanjager van diverse business centers in Nederland. Momenteel focust hij zich op Facility Point Arnhem en bouwt hij dat verder uit naar een Facility Point 2.0.

Paula de Wild, de rechterhand van Jeroen, is ook al vanaf het begin werkzaam in Facility Point Arnhem, eerst als receptioniste en later als center manager. Ze kent elke huurder – en elke huurder kent haar, vaak al jarenlang. Paula is net als Jeroen iemand die gastvrijheid hoog in het vaandel heeft staan en die niet rust voor ze de huurder op een flexibele manier geholpen heeft met het bieden van een oplossing voor zijn of haar vragen of wensen.

Vanzelfsprekend is de kantooromgeving goed ingericht en zijn de diensten goed georganiseerd. En wat een werkplek pas echt aantrekkelijk maakt is de menselijke factor. Juist daarin onderscheidt Facility Point Arnhem zich! Als je bij ons huurt of bij ons komt werken, dan kennen we je en denken we met je mee.

Ontstaan

Facility Point Arnhem is gebouwd in 2000. Het gebouw is ontworpen als flexibel en op de toekomst gericht business center en daardoor optimaal geschikt om de huurder van vandaag én die van morgen datgene te bieden wat hij of zij wil. Facility Point Arnhem is gevestigd op IJsseloord2, een bloeiend businesspark gelegen aan de Pleyroute (N325). De kruising van de A12 en de A348 naar Zutphen is vlakbij. Facility Point Arnhem ligt vlakbij de ingang van het bedrijventerrein, je bent dus zo op de snelweg.

@Facility’s, het restaurant van Facility Point Arnhem, is een gezellige ontmoetingsplek voor veel huurders op het bedrijvenpark. De huiselijke sfeer maakt dat je even je werk kunt laten liggen en na een prima lunch weer helemaal opgeladen aan de slag kunt.