blog Interviews

De totaaloplossing voor jouw kantoorruimte.

Ontmoet onze nieuwe huurder!

Happy Spaces is een enthousiast b2b bedrijf dat zich richt op kantoorrenovatie en akoestische oplossingen. Zij bieden turn-key oplossingen en ontzorgen de klant al vanaf stap 1. Dit komt vaak voor bij klanten die hun kantoor opnieuw willen inrichten, omdat het bedrijf niet uitstraalt wat zij willen uitstralen of omdat zij verhuizen naar een ander pand. Ook kwam dit vaak ter sprake tijdens de corona crisis waarbij kantoren in sommige gevallen een andere functie kregen en voor dit soort vraagstukken waren bij Happy Spaces aan het juiste adres.


Wat doet Happy Spaces nou eigenlijk? Zoals eerder benoemd, biedt Happy Spaces een totaaloplossing op gebied van kantoorinrichtingen. Zij nemen je de gehele klantreis mee en proberen vanaf stap 1 al een zo gedetailleerd mogelijk plan op te stellen. Daarbij worden een aantal vragen gesteld als: Wat is de identiteit van het bedrijf en wat is de beoogde uitstraling? Wat is er allemaal nodig? Hoe wil de klant het kantoor gebruiken? Hoe functioneren werkplekken? Hoe belangrijk is de akoestiek? enzovoorts. Aan de hand van die informatie maakt Happy Spaces een ontwerp waarbij techniek en esthetiek hand in hand gaan. Daarnaast is het belangrijk dat een werkplek zowel inspireert als functioneert. Dat is niet het enige. Happy Spaces coördineert en voert de werkzaamheden ook uit. Samen met vaste samenwerkingspartners zorgen zij ervoor dat alles goed wordt georganiseerd en in juiste banen wordt geleid.

Daarnaast doet Happy Spaces wanneer nodig ook akoestische metingen. Dit kan voorkomen bij kantoren, maar ook bij sportzalen, horeca, zwembaden of theaters. Aan de hand van deze metingen kunnen zij precies bepalen welke geluidsabsorberende materialen nodig zijn om een prettig akoestisch klimaat te creëren. Wat Happy Spaces uniek maakt? Dat zit hem vooral in het proces. Het team wil ervoor
zorgen dat de klant de gehele klantreis Happy is. Ze verzorgen het complete plaatje. Ze stellen het plan, het ontwerp en het budget van tevoren zo samen, dat de klant tussentijds of achteraf niet voor verrassingen komt te staan.

Ambities heeft Happy Spaces wel, maar kwaliteit vinden ze belangrijker. Dit kunnen ze alleen waarborgen door niet te snel grootschalig te worden en op een gezonde manier te groeien.

Waarom Happy Spaces voor Facility Point heeft gekozen? Dat was eigenlijk geen moeilijke keuze, omdat het qua ligging en kantoorgrootte eigenlijk een hele goede optie was.

Meer willen weten over happy spaces of de dienst die zij bieden? Neem dan een kijkje op https://www.happyspaces.nl/ of mail naar: hello@happyspaces.nl

Leave a Reply

Your email address will not be published.