Virtueel kantoor in Arnhem

Wil je een professionele uitstraling maar geen eigen kantoor? Dan is een virtueel kantoor de perfecte oplossing voor jou.

Tegenwoordig zijn er veel mogelijkheden om overal te kunnen werken zonder dat je een vaste standplaats nodig hebt. Hoewel die vrijheid handig is, kan het soms best prettig zijn om een vast postadres te hebben. Met een virtueel kantoor Arnhem heb jij een zakelijk adres wat je kunt gebruiken voor zakelijke communicatie en een postadres voor jouw correspondentie. Een virtueel adres is niet alleen ideaal voor startende ondernemers die liever niet hun eigen woonadres gebruiken voor communicatie, maar het is ook geschikt voor digital nomads die hun werkzaamheden in het buitenland uitvoeren. Met een virtueel postadres heb jij de vrijheid om te gaan en staan waar je wilt, maar straal je wel professionaliteit uit. Ben je in de buurt en heb je een werkplek nodig? Dan kun je gemakkelijk op één van onze flexplekken aan de slag.

Voor wie is een virtuele kantoorruimte in Arnhem bedoeld?

Een virtueel kantoor huren kan handig zijn als je als startende ondernemer privé en werk graag gescheiden wilt houden. Met een postadres hoeft niemand te weten waar jij woont. Daarnaast geeft het jouw bedrijf direct een professionele uitstraling. Ook kan een virtueel kantoor handig zijn voor ondernemers die veelal in het buitenland werken en wonen maar een postadres nodig hebben voor hun klanten in Nederland. Ook al wordt de wereld steeds digitaler, er is nog geen vervanging voor het vertrouwen dat een gerenommeerd kantoor biedt. Met een virtueel kantoor kun jij gebruik maken van de professionaliteit en faciliteiten van een volledig kantoor zonder de kosten van een fysieke ruimte die je niet gebruikt.

Een virtual office huren bij Facility Point Arnhem

Maak jij gebruik van een virtual office bij Facility Point Arnhem? Dan is ons kantoor ook jouw kantoor. Je krijgt een vestigingsadres wat je kunt gebruiken voor bedrijfscorrespondentie en je ontvangt bij ons je post. Daarnaast kun je ervoor kiezen om dit aan te vullen met een eigen telefoonnummer. Dit nummer kan vervolgens worden doorgeschakeld naar je mobiele nummer of je kunt ervoor kiezen om gebruik te maken van onze telefoonbeantwoording. Onze receptie zorgt er dan voor dat tijdens kantooruren de telefoon wordt beantwoord. Wil je gebruik maken van een flexibele kantoorruimte om even te werken of heb je een zakelijke afspraak? Dan kun je tegen een voordelig tarief een flexibele werkplek of vergaderzaal huren. Sluit de dag af met een hapje en een drankje in ons restaurant en ontmoet andere huurders of ondernemers.

Ontdek de faciliteiten van Facility Point Arnhem

Een virtuele kantoorruimte huren biedt jou niet alleen de mogelijkheid om een postadres te gebruiken voor jouw marketing en andere communicatiematerialen, je mag ook gebruik maken van de functionaliteiten van Facility Point Arnhem. Wanneer je in de buurt bent, kun je gebruik maken van onze flexibele kantoorruimtes. Als je klanten wilt ontvangen of een sollicitatiegesprek wilt voeren, kun je daarvoor onze vergaderruimtes gebruiken. Je huurt een kantoorruimte of vergaderzaal per uur. Zo ben je flexibel. Een goed werkende wifi-verbinding en alle kantoorbenodigdheden zijn standaard. Onze vriendelijke receptie, die jou graag van dienst is, is een extra bonus.

De voordelen van een virtueel kantoor in Arnhem

Een virtuele kantoorruimte huren heeft veel voordelen. Allereerst kun je gebruik maken van ons postadres waardoor je jouw bedrijf een zakelijke uitstraling geeft. Je kunt je klanten meer zekerheid geven door gebruik te maken van een postadres en telefoonbeantwoording. Je kunt het adres gebruiken op je facturen, website(s) en marketingmaterialen. Onze receptie ontvangt jouw post en geeft desgewenst door wanneer er belangrijke stukken bij zitten. Flexibiliteit is bij ons standaard. Daarom kun jij bij ons zelf besluiten wanneer je onze diensten afneemt en voor hoe lang. Je kunt zelf aangeven wat je nodig hebt en je betaalt alleen voor wat je gebruikt. Zoek je flexibiliteit en tegelijkertijd toch wat vastigheid? Kies dan voor een virtueel kantoor in Arnhem.