blog Interviews

Stop cybercriminaliteit met Cyberpeak

Ontmoet CyberPeak, onze nieuwe huurder. 

Het begint ongeveer twee jaar geleden wanneer Richard nog in loondienst is. Op dat moment kwam hij er achter dat dit toch niet is wat hij wil en besloot hij voor zichzelf te beginnen. Daarom benaderde hij twee collega’s; Gert en Jan Willem om hem hierbij te helpen. Al vrij snel was de knoop doorgehakt en besloten ze in november 2022 met z’n drieën te starten met CyberPeak.  

Zoals bij vele bedrijven begon het allemaal op een zolderkamer, maar al snel groeide dat uit naar een kantoor bij Facility Point Arnhem. Na hun verhuizing naar een nieuwe locatie, hebben ze afgelopen september een nieuwe collega aangetrokken om het team te versterken.

In de afgelopen jaren is cybercriminaliteit aanzienlijk toegenomen, en deze trend wordt steeds vaker in het nieuws belicht. Herhaaldelijk worden klantgegevens door cybercriminelen gestolen, waarbij organisaties gedwongen worden losgeld te betalen. Als ze hier niet aan voldoen, dreigen de criminelen alle gevoelige informatie openbaar te maken, waardoor organisaties in feite worden gechanteerd.

CyberPeak focust zich volledig op cybersecurity en onderscheid zich door middel van maatwerk. Hierom onderhouden ze regelmatig contact met hun klanten, waarbij ze actief in gesprek gaan om de ontwikkelingen binnen de organisatie te begrijpen. In tegenstelling tot andere bedrijven, gaat CyberPeak verder. Ze onderzoeken of er nog aanvullende mogelijkheden zijn om de klantenervaring te verbeteren en zijn bereid om uw specifieke situatie te bespreken. 

In slechts één jaar is CyberPeak aanzienlijk gegroeid, en het team telt nu al 4 teamleden. Wat het werken bij CyberPeak zo aantrekkelijk maakt, is de verscheidenheid aan uitdagingen, de dagelijkse variatie in taken, de geweldige collega’s en de kans om impact te maken.

Ambities zijn er zeker, maar ze zijn niet in steen gebeiteld. Hoewel groei altijd welkom is, hanteert CyberPeak een aanpak waarbij ze dagelijks streven naar verbetering.

Nieuwsgierig geworden? Of meer willen weten over CyberPeak? Neem dan gerust een kijkje op www.cyberpeak.nl 

Leave a Reply

Your email address will not be published.