Kantoor huren in Arnhem?

Ben je op zoek naar een kant- en klare kantoorruimte waar je alleen maar je laptop hoeft in te pluggen om aan het werk te gaan? Dan is een kantoorruimte in Arnhem huren de ideale oplossing. Een kantoor in Arnhem is er voor de mensen die graag in een professionele ruimte willen werken en hun kantoor aan huis ontgroeid zijn. Of voor de startende ondernemer die een werkplek zoekt en zijn netwerk wil vergroten. Een werkruimte huren in Arnhem geeft jou de mogelijkheid om aan het werk te gaan in een productieve omgeving en gebruik te maken van alle faciliteiten van Facility Point Arnhem.

Voor wie is een kantoorruimte huren in Arnhem bedoeld?

Een kantoor in Arnhem bij Facility Point Arnhem is er voor iedereen. Voor de freelancer, startende ondernemer of voor het groeiende mkb-bedrijf. In het restaurant ontmoet je veel andere huurders waardoor onze kantoren in Arnhem ook dienen als een ontmoetingsplaats waardoor je je netwerk kunt vergroten. Zoek je een tijdelijk kantoor omdat je het werken thuis aan de keukentafel beu bent of even ongestoord wilt werken? Bekijk dan eens onze flexibele kantoorruimtes.

Flexibiliteit is the key

Wij bieden verschillende kantoorruimtes aan die je kunt huren. De kantoorruimte “groeit” met jou mee. Is de ruimte te klein geworden, dan kun je gemakkelijk intern verhuizen naar een grotere ruimte of het aantal kantoorruimtes uitbreiden. Mocht je onverhoopt toch een kleinere ruimte nodig hebben, dan wordt dit zonder probleem aangepast. Of je nu op zoek bent naar een kantoorruimte voor een paar maanden of voor een langere periode: het is allemaal mogelijk. Korte opzegtermijnen zijn bij ons standaard.

Een werkruimte huren in Arnhem: volledig ingericht of zonder meubilair

Wil je een kantoorruimte in Arnhem huren? Dan heb je twee keuzes. Je kunt kiezen tussen een kant-en-klare kantoorruimte of een kantoor zonder meubilair wat je naar eigen smaak in kunt richten. Wil je snel starten en heb je geen tijd om het kantoor in te richten, dan is het eerste ideaal. Wil je liever zelf zorgen voor de inrichting en meubilair, dan kan je kiezen voor een kale kantoorruimte. Helemaal kaal is de werkruimte in Arnhem nooit, want we zorgen ervoor dat de ruimte gestoffeerd is en dat alle faciliteiten aanwezig zijn. Je kunt rekenen op een goed werkende en snelle internetaansluiting. Verder staan er centrale printers en kopieermachines zodat jij optimaal kunt werken. Heb je een vaste telefoon nodig? Ook dat kunnen wij voor je regelen. Je bepaalt zelf wat je nodig hebt en betaalt alleen voor wat je gebruikt. Heb je liever een virtueel kantoor? Geen probleem, die optie bieden we ook.

Netwerken, vergaderen en ontmoeten

Een kantoor huren in Arnhem betekent ook dat je gebruik kunt maken van het gezellige restaurant en de vergaderzalen. We bieden vergaderzalen waar je met 2 tot 24 personen terecht kunt. Ook zijn er speciale ruimtes ingericht voor het voeren van een coachingsgesprek of voor een een-op-een gesprek. Presentatiemiddelen zoals een tv-scherm staan voor klaar en je kunt gebruik maken van flipovers en een whiteboard. Je kunt een vergaderruimte reserveren per uur. In het gezellige restaurant kun je terecht voor een break. Ook als jij relaties of klanten wilt uitnodigen, kun je gebruik maken van het restaurant. Heb je speciale wensen? Geef het aan ons door en wij zorgen ervoor dat het geregeld wordt. De receptie zorgt er voor dat jouw gasten ontvangen worden en alle binnenkomende en uitgaande post verzorgd wordt.

De voordelen van kantoor huren in Arnhem

Een kantoorruimte huren in Arnhem heeft veel voordelen. Je kunt op een inspirerende plek aan het werk. Kies voor een ingericht kantoor om snel up en running te zijn of richt je kantoor naar eigen wens in. Je mag gebruikmaken van alle faciliteiten en er zijn vergaderzalen beschikbaar voor brainstormsessies of om te vergaderen. In het restaurant kun je genieten van een heerlijke lunch, koffie/thee of een drankje met een hapje. De gunstige ligging aan de ingang van het bedrijventerrein en dichtbij de snelweg zorgt er voor dat je snel op pad kunt. Parkeren kan voor de deur. Wij denken vanuit de wensen en behoeftes van de ondernemer en sluiten daar onze diensten op aan. Je kunt zelf aangeven wat je nodig hebt en je betaalt alleen voor wat je gebruikt. Ben je op zoek naar een kantoor waar je productief aan de slag kunt? Dan zit je bij Facility Point Arnhem helemaal goed.

Via bijgaande link kun je de plattegronden bekijken en uitzoeken welk kantoor je graag wil huren.
Ook  kun je daar het kantoor alvast inrichten.
Via dezelfde link kun je desgewenst ook meubels huren.

Even rondkijken? Klik hier.