Interviews

De connectie tussen Arnhem en Cambodja

Frank gaat voor flex! Hoe kan dat ook anders dan met zo’n bedrijfsnaam… Adversa (www.adversa.nl) staat voor eigenzinnig en tegendraads. ‘Durf te vernieuwen’ is zijn slogan en daar houden wij wel van. In december vorig jaar maakten wij kennis met Frank en daarop besloot hij vanaf januari voor huisvesting bij ons. In het oog springt de combinatie van zijn werkzaamheden. Frank is enerzijds communicatieman in zijn creatieve bureau Adversa en anderzijds trainer/coach binnen de door hem opgerichte stichting Smiles of Hope. Ongeveer 70% van zijn tijd werkt Frank aan diverse communicatieopdrachten voor zijn klanten in binnen- en buitenland en de resterende tijd ondersteunt hij met Smiles of Hope een drietal lokale projecten van NGO’s in Cambodja.  

De stichting ondersteunt de digitale ontwikkeling van ambitieuze en leergierige jonge mensen en helpt hen vervolgens bij het vinden van een baan. Zo worden leermiddelen ingezameld en in bruikleen gedoneerd. Ook worden ter plekke trainingen gegeven en gaan de adviseurs van de stichting uiteindelijk samen met de jongeren op zoek naar opdrachtgevers in het Westen.

Er is op de website van Smiles of Hope een webshop ingericht, waarin allerlei leuke, mooie, duurzame producten uitgestald staan. Wil jij een origineel kado kopen en meteen het goede doel steunen? Kijk dan eens in de winkel https://www.smilesofhope.nl/nl/winkel/. Op dit moment loopt er een actie, waarbij duurzaam gemaakte etuis, toilettassen en laptop-sleeves van gerecyclede materialen aangeboden worden. Het geld dat met de verkoop van deze producten verdiend wordt, komt rechtstreeks ten goede aan de projecten in Cambodja.

Nieuwsgierig geworden? Neem maar eens een kijkje op www.smilesofhope.nl.

Leave a Reply

Your email address will not be published.