Interviews

Kennismaken met Felicia Lin en LIN Videomarketing

Felicia heeft het razend druk. Met meerdere bedrijven speelt ze momenteel volop in op de actualiteit. Onlangs vierde ze de geboorte van haar tweede bedrijf: LIN Videomarketing. Een derde bedrijf is nog op komst.

Voorlopig ligt de focus op videomarketing: content maken met bewegende beelden, bedoeld om te posten op social media. Wie ambities heeft om met video iets te doen op Instagram, LinkedIn, YouTube of Facebook, moet bij Felicia Lin zijn. Videomarketing is een laagdrempelige manier om je te onderscheiden. Zo leer je toch iemand al een beetje kennen, zonder hem of haar al ‘in real life’ te hebben ontmoet. Een videoportret is als het ware een foto die tot leven komt, legt Felicia uit.

Videomarketing in twee vormen
Felicia Lin helpt ZZP’ers bij het opzetten en in de praktijk brengen van een videomarketingstrategie. Ze is videomarketeer, video coach en consultant bij haar eerste bedrijf Felicia Lin (www.felicialin.nl). LIN Videomarketing (www.linvideomarketing.nl) is haar tweede bedrijf. LIN Videomarketing is hét videomarketingbureau met een unieke mix van videomarketingstrategie, videoproductie, animatievideo’s en videotrainingen. Het verschil tussen deze bedrijven is dat de klant bij Felicia Lin leert hoe ze videomarketing kunnen inzetten door zelf video’s te maken met hun smartphone. Bij LIN Videomarketing kan de gehele productie uitbesteed worden.

LIN Videomarketing richt zich op MKB bedrijven, startups en scale ups. Men wordt ondersteund in de videostrategie, presentatie, productie en distributie. Felicia heeft in dit bedrijf de rol als eigenaar, videoconsultant en videotrainer. In dit bedrijf werkt ze met vaste samenwerkingspartners die de verantwoordelijk dragen over de videoproductie en animatievideo’s. Zo kan Felicia zich focussen op het geven van adviezen en videotrainingen.

Felicia vertelt: “Videocontent heeft altijd al mijn interesse gehad, maar ik miste hoogwaardige videobeelden, producties en animatievideo’s. Daar ben ik op ingestapt. In de afgelopen jaren heb ik via LinkedIn en Instagram mijn netwerk hieromheen opgebouwd. Na veel gesprekken ben ik er uiteindelijk achter gekomen dat het geven van advies over het gebruik, de mogelijkheden en toepassing van video mij nog meer lag dan het zelf creëren van videocontent. Nu, in de corona-tijd, komt daar bij dat ik mijn kennis ook op digitale manier over kan dragen.”

Huisvesting in Facility Point Arnhem
Op de vraag waarom ze voor huisvesting in Facility Point Arnhem gekozen heeft, antwoordt ze: “Eerlijk gezegd had ik wel een beetje genoeg van het thuiswerken. Voor meetings sprak ik af in koffietentjes, maar met de strengere maatregelen rondom corona kan dat niet meer. Daarom ging ik online op zoek naar een kantoorpand in Arnhem. Ik zocht iets flexibels. In eerste instantie had ik het idee om één dag in de week in een zakelijke omgeving te flexwerken. Ik wilde niet in het centrum huren, omdat dat te druk is voor mij.

Ik had al wel van Facility Point gehoord, maar was er nog niet eerder geweest. De hartelijke ontvangst herinner ik me nog goed. Ik kreeg van Paula een rondleiding door het hele pand en zo een goede indruk van alle kamers en flexplekken. Daarna gingen we even zitten om kennis te maken. Dat vond ik heel fijn, dat ze de tijd nam om mij beter te leren kennen.

Uiteindelijk heb ik voor een flexwerkplek gekozen. Vanaf 1 september jl. ben ik regelmatig te vinden in kamer 0.21 en het bevalt hartstikke goed. Inmiddels heb ik al verschillende buren in het pand leren kennen. Ik voel me hier als een vis in het water. Ik ben erg tevreden met deze keuze, het past heel goed bij mij en mijn bedrijf!”

Wie meer wil weten over Felicia of over haar bedrijven, kan daarvoor uiteraard op allerlei social media terecht. Op zowel www.felicialin.nl als www.linvideomarketing.nl staat de kern; uiteraard in videovorm!

Leave a Reply

Your email address will not be published.