Interviews

Kennismaken met Tim Graat, huurder Facility Point Arnhem

Hij zit er nu al bijna weer een jaar, Tim Graat. En de business groeit en groeit. “Facility Point Arnhem was voor mij echt een stap voorwaarts. Mooie werkplek, goede ondersteuning, dat werkt veel beter dan voorheen vanuit het souterrain thuis.” Tim is nu alweer vier jaar zelfstandig adviseur voor Oost Nederland bij DOCUconcept, een specialist in digitale documentoplossingen. De organisatie zelf bestaat nu al tien jaar en ook die blijft groeien en innoveren.

Tijdwinst

“We hebben recent narrow-casting toegevoegd aan ons assortiment. Daarmee kun je professioneel je organisatie presenteren aan je bezoekers, bijvoorbeeld in de ontvangsthal”, legt Tim uit. “En we hebben een oplossing voor aangetekend e-mailen, vooral handig voor de advocatuur. En voor mensen die steeds urenlang zoeken naar documenten hebben we een geavanceerde zoekoplossing waarmee je op documentniveau op trefwoord kan zoeken, in plaats van op woorden die alleen in de bestandsnaam van het document staan. Scheelt heel veel tijd.”

Porsche

Ook werkt DOCUconcept nu met twee aanbieders van copiers. Naast de vertrouwde Kyocera kun je nu ook voor een Konika Minolta kiezen. Daarnaast organiseren Tim en zijn collega’s diverse evenementen. Dit jaar komt er weer een landelijk seminar, net als vorig jaar. “Papierloos in 90 dagen, heet het. Omdat documentbeheer zo veel efficiënter kan. Voor grote organisaties, maar zeker ook voor kleine organisaties.” Voor vaste klanten organiseren we zo nu en dan ook wat. “Vorig jaar zijn we bijvoorbeeld gaan karten bij Bleekemolen. De winnaars mochten daarna op het circuit in Porsches en Lamborghini’s racen.”

Leave a Reply

Your email address will not be published.