Blog

Interviews

‘Wat een leuke ontvangst krijg je hier!’

Corinne Kradolfer is al 18 jaar een vertrouwd gezicht achter de receptie van Facility Point Arnhem. Ze kent dan ook iedereen, en iedereen kent haar. Dat er geboortekaartjes aan haar prikbord hangen is dan ook niet verwonderlijk: Corinne knoopt vaak even een praatje aan met de huurders en weet wat er speelt.

Corinne is een echt mensenmens. Ze begon na haar middelbare school in Tiel met de opleiding verpleegkunde en werkte zeven jaar lang als verpleegster in een ziekenhuis in Rotterdam. Omdat dat werk haar uiteindelijk te zwaar werd, zocht ze naar een andere baan, maar wel een waar ze ook weer veel onder de mensen zou kunnen zijn. Via-via kwam ze toen terecht bij Facility Point Arnhem.

Voor Corinne is Facility Point Arnhem bijna een tweede huiskamer. Ze kent iedereen en ontvangt gasten met een hartelijkheid die mensen vaak doet uitroepen: ‘Wat een leuke ontvangst krijg je hier!’. Met Jeroen Tolmeijer en Paula de Wild vormt ze een prima span. “We kennen elkaar al 18 jaar en we hebben aan een half woord genoeg. En dat werkt ontzettend fijn!”

Ze kan boeken vol schrijven over alles wat de afgelopen jaren in Facility Point Arnhem is gebeurd. Soms verdrietig, zoals dat ene sterfgeval, soms hilarisch leuk, zoals de keer dat Jeroen voor Sinterklaas speelde, soms opmerkelijk, zoals bij de bijna uit de hand gelopen ruzie van klanten van het bemiddelingsbureau dat er toen zat. Maar vooral: de gezelligheid die ze samen met de huurders beleeft. “Het is fijn als je elkaar goed kent en elkaar kan helpen. Dat maakt het werk voor mij zo leuk!”

In haar vrije tijd wandelt ze veel met haar honden, twee heel mooie Whippets. Samen met haar man, Gerrit van Galen – die ze toevallig genoeg in Facility Point Arnhem heeft leren kennen – ontvangt ze vaak vrienden waarvoor ze dan heerlijk kookt. En om al die gezelligheid weer af te trainen is ze ook regelmatig in de sportschool te vinden.

Leave a Reply

Your email address will not be published.