blog Interviews

Ventiv; Een jong bedrijf dat het streven heeft de beste werkgever te worden voor technisch personeel!

Ontmoet onze nieuwe huurders! Dit zijn Bart te Focht, Gijs Versteeg en Thom Snapper van Ventiv!

Bart te Focht is een sportieve en enthousiaste jongen van 28 jaar uit de achterhoek. Als student heeft hij de studie Sport, Gezondheid en Management aan de HAN gevolgd. Gedurende zijn opleiding is hij de economische kant op gegaan en na het afronden van zijn studie is hij gestart als accountmanager. In 2021 kwam Bart in contact met één van de eigenaren van Ventiv, die hij persoonlijk kent vanuit de voetbal. In september 2021 startte hij als Business Manager vanuit de vestiging in Hengelo. Onder de vleugels van Tom Kleizen (Algemeen Directeur) en Martijn Baas (Vestigingsmanager Hengelo) is Bart klaargestoomd om een kwalitatieve vestiging in Arnhem op te bouwen, die op 1 september 2022 geopend werd.

Wat doet Ventiv eigenlijk? Ventiv is een ingenieursbureau die technische organisaties ondersteund en ontlast met technische vraagstukken of projecten. Dit door het projectmatig inzetten van HBO en WO professionals/engineers. Op deze manier verkrijgen organisaties extra technische kennis en capaciteit om een stap verder te komen. Met vestigingen in Arnhem en Hengelo richt Ventiv zich op Oost-Nederland.  

Ventiv doet echter veel meer dan dat. Want naast een mooie en passende technische uitdaging biedt Ventiv haar collega’s ook een volledig loopbaan ontwikkelingstraject aan, dat verloopt via zusterbedrijf Siebert & Wassink (HR professionals). Daarnaast blijft Ventiv gedurende de projecten haar collega’s en relaties ondersteunen en adviseren. Dit door kwalitatieve maandelijks besprekingen met alle collega’s.

Bart omschrijft Ventiv als een hechte, jonge groep die alle ruimte krijgt om zich te ontwikkelen; zowel intern als extern. Wat de groep zo hecht maakt zijn ook de teambuildingen en Ventiv teamavonden die 4 keer in het jaar plaatsvinden. Ook worden er op individueel vlak als in groepsverband verschillende trainingssessies, inspiratiesessies en cursussen aangeboden. Zo hoopt Ventiv dat de collega engineers elke dag met veel plezier naar hun werk gaan.

Momenteel werken er vanuit de locatie Arnhem 30 collega’s. Samen met de 65 collega’s vanuit de vestiging in Hengelo telt Ventiv momenteel al 95 werkzame ingenieurs. Niet gek voor een bedrijf dat pas 5 jaar bezig is! Daarnaast gaat Ventiv in 2024 nog een derde vestiging openen in Zwolle.

Het doel van Ventiv is; Streven om het elke dag beter te doen dan de dag ervoor. Dit door middel van dagelijks blijven ontwikkelen. Dit willen zij doen omdat ze de ambitie hebben om de beste werkgever te worden voor technisch personeel!

Meer willen weten over Ventiv? Neem dan contact op via: 085 – 043 9800 of via: info@ventiv-engineers.nl

Leave a Reply

Your email address will not be published.