Interviews

Wat je binnen 3 jaar kan bereiken; Van flexplek naar volwaardig bedrijf met 6 werknemers.

Het bedrijf waar Dennis Mattijssen ondertussen al 4 jaar hard aan werkt, For Suppliers, gaat als een speer! Hoe For Suppliers dat doet? Een oplossing bieden aan (onder)aannemers, opdrachtgevers, leveranciers die actief zijn in de bouwsector. Dit doen ze door middel van het Uitvragen, valideren en up-to-date houden van documenten en benodigde certificaten.

Voorheen was Dennis heel lang in loondienst en was hij bezig met bedrijfsinformatie. Tijdens zijn werk kwam hij bij vele bedrijven en kwam hij erachter dat veel van deze bedrijven kampen met hetzelfde probleem, namelijk dat het een gedoe is om veel informatie zoals certificaten, documenten en belastingtechnische informatie te verschaffen aan de opdrachtgever.

Toen dit bij hem doordrong heeft hij een behoorlijk grote, enge stap ondernomen en heeft ontslag genomen bij zijn bedrijf. Hij is interviews gaan houden bij bouwbedrijven en onderaannemers. Meteen overtuigd waren ze niet, maar na het zien van een prototype en toen de eerste grote klant zich bij For Suppliers aansloot ging alles als een speer! In 2018 begon Dennis in z’n eentje op een flexplek, maar vanaf 2019 is hij geüpgraded naar een kantoor en telt zijn bedrijf ondertussen al 6 werknemers!

Wat het werk zo leuk maakt? Het feit dat zijn oplossing werkt en gewaardeerd wordt, maar ook zeker het leuke team! Ze houden allemaal van hard werken, maar op vrijdag kan er ook wel een borrel verwacht worden. Een wandeling in de lunchpauze wordt ook regelmatig gedaan en ook wordt het team een aantal keer per week samen tijdens lunch gezien!

De verdere ambities van For Suppliers zijn om in de gaten te houden! Momenteel wordt er gekeken of het mogelijk is uit te breiden naar het buitenland en misschien gaan ze wel kijken naar de mogelijkheid toe te treden tot andere branches.

Meer weten over For Suppliers? Kijk op https://www.forsuppliers.com/

Leave a Reply

Your email address will not be published.