Hocus, pocus, focus

“Uit mijn gesprekken met ondernemers blijkt telkens weer dat de meesten moeite hebben met het vinden en behouden van de juiste focus op de juiste zaken. En ik weet als ondernemer hoe lastig het is om te blijven focussen op zaken die jou en je onderneming écht verder kunnen helpen.”

Hoe makkelijk word jij afgeleid?

Hoe makkelijk is het om afgeleid te worden door de dagelijkse dingen? Precies.

Tijdens deze interactieve workshop helpt Roeland je door het aanreiken van kennis, inzicht en vaardigheden om meer focus te krijgen. Hocus, pocus, focus! Zonder focus waai je met alle winden mee. Zonder focus kost het je veel meer tijd om je doelen te bereiken. Zonder focus ervaar je veel meer stress dan nodig.

Met meer focus naar huis

Deze workshop is een eerste stap naar het aanbrengen van meer focus: je wordt weerbaarder tegen stress en productiever.

Na de workshop ben je in het bezit van praktische tips en handvatten die je direct kunt toepassen.

Roeland wie?

“Ik ben Roeland Bridié (InterTransferondernemerscoaching.nl). Meer dan 25 jaar ben ik ondernemer binnen het MKB en ben daardoor gelouterd, gepokt en gemazeld. Ik denk dat ik zo ongeveer alle facetten van het ondernemerschap gezien heb: de mooie en de minder mooie. Ik heb meerdere successen behaald en enkele tegenslagen gekend. Van nature ben ik een echte overlever met een groot aanpassingsvermogen. Ik anticipeer op verandering en zet tegenslagen om in kansen en mogelijkheden. Deze ervaringen zet ik als ondernemerscoach in om jouw onderneming te reorganiseren en succesvoller te maken.”

25 jaar ervaring, meer dan 500 ondernemers gecoacht en 110% effort. Dat is de basis van de workshop die je gaat volgen.

De workshop levert je dít op

 • Je wordt weerbaarder tegen stress
 • Je krijgt meer gedaan in dezelfde tijd
 • Je krijgt handvatten die je direct kunt toepassen
 • Misschien net dat zetje in de goede richting
 • Een hele leuke avond 🙂

De praktische zaken: waar en wanneer

 • Datum: woensdag 20 januari 2021
 • Tijd: 18:30 – 22:00
 • Kosten: 0
 • Verplicht: goede zin

Facility Point is compleet vernieuwd

Facility Point Arnhem is in de laatste maanden compleet vernieuwd. Met de mooiste kantoorruimtes en vergaderruimtes verwelkomen we je deze avond graag met een hapje en een drankje. In ons grand café kun je vooraf – indien gewenst – een avondmaaltijd nuttigen. Bij Facility Point willen we dat je je thuis voelt. Want een ontspannen en fijne werkplek is een goede basis voor goed resultaat. Naast focus natuurlijk.

Aanmelden

Aanmelden voor de workshop kan via het formulier hiernaast. Vul je gegevens in zodat wij je op de hoogte kunnen houden van zaken omtrent de workshop. Verder gebruiken we je gegevens niet. Aanmelden kan tot 19 januari 2021.

Zien we je dan?

NB: je kunt vooraf in ons Grand Café een volwaardige avondmaaltijd krijgen voor 15 euro 🙂

Schrijf je direct in


  NeeJa