FLEXIBELE KANTOREN

Facility Point Arnhem biedt een kant-en-klare kantoorruimte zonder meubilair die je helemaal naar eigen inzicht kunt inrichten. Maar ook volledig ingerichte kantoren, ideaal voor als je snel wilt starten, zijn beschikbaar. Wij regelen je internetaansluiting en desgewenst je vaste telefoon. Je kunt binnen een paar dagen volledig operationeel zijn. Je vult je pakket verder aan met de diensten waar jij behoefte aan hebt. Je betaalt dus alleen voor wat je gebruikt.

Een aantal zaken hebben wij al voor je geregeld. Zoals een receptioniste die alle ingaande en uitgaande post regelt en je gasten ontvangt. Er zijn vergaderzalen die je per uur kunt reserveren en je kunt gebruik maken van ons gezellige restaurant.

De kantoren van Facility Point Arnhem zijn ideaal voor iedereen die flexibiliteit in zijn kantoor zoekt. Korte huurcontracten, korte opzegtermijnen en een inspirerende omgeving. Je kantoorruimte groeit met je mee, als jij groter wilt, dan breid je uit. Mocht het onverhoopt of tijdelijk even wat kleiner moeten, dan passen we je ruimte aan. Heel flexibel.

Via bijgaande link kun je de plattegronden bekijken en uitzoeken welk kantoor je graag wil huren.
Ook  kun je daar het kantoor alvast inrichten.
Via dezelfde link kun je desgewenst ook meubels huren.

Even rondkijken? Klik hier.